Следвайте Гласове в ТелеграмВъв връзка с репликите на Пеевски за пудели,

...
Следвайте Гласове в ТелеграмВъв връзка с репликите на Пеевски за пудели,
Коментари Харесай

Кирил Петков към Пеевски: Не би посмял да ми говори така, ако сме двамата без охрана

Следвайте " Гласове " в Телеграм

" Във връзка с репликите на Пеевски за пудели, булки и т.н, аз изобщо не желая да влизам в тези мутренски изяви на господин Пеевски, само че едно ще му кажа, дано ме чуе: аз безусловно нямам доверие, че той би посмял да ми ги каже тези неща, в случай че бяхме единствено двамата, а телохранителите му да са извън ".

Така Кирил Петков отговори на водача на Движение за права и свободи Делян Пеевски, който по-рано го назова " сладостен пудел, който ще драска на вратата на Борисов в Банкя да си играе с овчарките ".

Двамата през днешния ден влязоха в серия от реплики и обиди, само че след утринното изявление на водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Когато някой си прави предизборна акция върху моя тил, да знае, че той е доста огромен, само че и доста хлъзгав. Много народ се покатери по него, само че и доста падна ", сподели той във връзка изявлението на някогашната говорителка на кабинета " Петков " Лена Бориславова. Тази заран пред Би Ти Ви тя сложи условия на ГЕРБ за нова сглобка - да подпишат съдружно съглашение с ясни периоди, а Борисов да се съгласи за осъществяване на транспарантни състезания за назначенията. Каза още, че Пеевски бил водача на ГЕРБ.

" Чух от господин Борисов, че има огромен, хлъзгав тил. Освен това има и огромен врат, на който сега е висящ господин Пеевски и го задушава ", сподели по-късно пред медиите в Народното събрание Кирил Петков, което пък предизвика думите на Пеевски за пудела.

Източници: " 24 часа ", 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР